Szerző: Citrom | 2009/06/04

Rövid Cikk egy CELEBről

Lady Gagának csak a méretes lófasz jön be…  vallotta be magazinunknak a híres énekesnő. Tudtuk, hogy a riba… nő biszexuális (szerintem ennek a jelentését nem kell részleteznem) és azt is, hogy egy férfinél csak is a farok mérete érdekelte de, hogy már neki egy férfié nem elég, hanem egy lóé kell… ez már beteges. ” Úgy érzem eddig elég volt a Homo Sapiensszel való hálás ( egy Sapienst lehagytál ‘csög) de mára már megéheztem egy kis kecske pornóra is szóval kipróbáltam és lám bevált” mondta a “cuki popsztár”. A sztár régebben azt nyilatkozta „Azt hiszem, jó anya tudnék lenni, mert nagyon jó barát tudok lenni. De egyelőre nincsenek ilyen irányú vágyaim, most jobban érdekel az utazgatás, a művészetem, és hogy szép emberekkel dugjak”. Mára ez megváltozott hiszen már csak szép LOVAKKAL szeretne biszcsi-baszcsizni (beteges nem)?
Magazinunk megkérdezett egy kis emos kur… tinit a dologról amire a válasz a következő volt : “Szejintem naddon cexi” fordítás – szerintem nagyon szexi csak , hát emost kérdeztünk :S. Megkérdeztünk egy serdülő fiút aki a következőt válaszólta: ” Leállsz? Álljál LE! MEGBASZLAK!!!” – az egész stáb menekült…
Visszatérve Gagára régebben azt mondta, ha lekéne mondania a szexről, zenéről vagy a hírnévről akkor ő inkább a lábát vágatná le mint, hogy ezek közül az egyik megtörténjen. Természetesen évek kérdése és Gaga asszony eltűnik a süllyesztőbe és akkor csak úgy fognak emlékezni rá mint a ” féllábú lóbaszó”

Cikket írta CiTRoM

Eredeti szöveg itt

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kategória

%d blogger ezt kedveli: