Szerző: Citrom | 2009/06/22

Partifésziz

Újra jelentkezem a jó kis partiarcokkal. Remélem tetszeni fog a mai kiadás 😀 :

árghJózsi megkapta első zenegépét . A kis Józsi örömében rögtön beállt Didzsének és híres lett. Mert a technohoz kell a tudás ( a lófaszt) (a képhez még annyit, hogy szegényke elég röhejesen néz ki a keverőpultnál, TÉRJÉ VISSZA A PACMANHEZ)
maci xDA fotós épp azt a pillanatot kapta el amikor karcsi a sok pia hatására dőlésnek indult mint a dominó elsodorva ezzel  Tündiéket és a földbe trancsírozva őket. A lányok darabjainak összekaparása még folyamatban van.

höhöMiki most vette be a gyógyszereit (speed) ezért kicsit felvan dobva. Sajnos a gyógyszer (speed) mellékhazása a hülye fej, gyökér mosolygás és feltünési viszketettség. A többiek már leszarják, de Fülöp fején látszik, hogy levágná Miki faszát.

bazzIgazi divatguru látható a jobb oldalon. A szép cigó bajuszával és menő szemüvegével felszerelt Laci a csajok réme. Grrr igazi vadállat (fúj – a szerk.)

harczosEz a mai utolsó kép ahol egy party-harczost láthatunk és bár ez az agyiszint hatásköre nem bírtam megállni, hogy ne rakjam be. Gazsi megivott már vagy egy pohár vizet minek hatására veszélyes szuper ninja (madderfakker) harczossá vált. Vigyázz harap!


Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kategóriák

%d blogger ezt szereti: