Szerző: Citrom | 2009/06/25

Ninth Ápdét

Újra itthon vagyok és elvileg egyik társszerkesztő cimbi is hazatért szóval nagyobb adagban tudjuk folytatni a 7-11 látogatónk szórakoztatását. Utóbbi napokban elég lusta voltam ezért nem született annyi (annyi =5+) bejegyzés. Most viszont kedvem is van, időm is van (az eddig is volt de mindegy) szóval minden meg van. Ezzel a fos Ápdéttel is írok pár sort amivel megvan a mai 5 bejegyzés (hihihi). Szerencsére kijött a Transformers 2 így van miről kritikát írni (enyhe célzásnak vedd!) amivel lehet szórakoztatni az értelmiségi réteget (bár aki harcoló robotokra izgul az nem biztos, hogy értelmiségi, de mindegy jó ez így).  Szóval a lényeg, hogy jön a sok CITROM megint.

Ui.: Decemberre már előre beállítottam 1 postot mikulásra már lesz valami szar tehát 😀 továbbá még pár napra előre beállítok pár baromságot

Ui. 2: Most lesz az első arany citrom díj kiosztó is ahol a legjobb/legszánalmasabb embereknek díjakat nyujtunk át. A szavazást egy 3 tagból álló zsűri végzi (Citrom, Citrom, Citrom). Izguljatok jó kis post lesz ;-).

Ui.: 3: Három a MAGYAR igazság 😀

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kategóriák

%d blogger ezt kedveli: