Szerző: Citrom | 2009/07/05

NetCeleb Jellemzők

A netceleb a homo erectus alfaja. Tudni kell róluk, hogy többnyire az emo stílus vagy annak valamelyik hasonmását vallják magukénak. Mindegyikük próbálkozik blog írással, de általában kudarcba fullad, mert az írás tudása fontos tényezője magának az írásnak. Pár NetCeleb sajnos tud írni és így a 12-14 éves korosztály lelkileg labilis részét sikerül “meghódítaniuk” vagyis segghülye fanná tenni a kis emo lányokat/fiúkat/pöcsöslányokat. Szeretik magukat mutogatni, szívesen pózolnak, de etetni tilos őket, attól bátrabbak lesznek. A netcelebek továbbá igencsak egoisták. Azt hiszik magukról, hogy a legjobbak azt, hogy ők tökéletesek, és az írás technikájukon (már ameik tud írni) se kell már csiszolni. Persze ez mind csak önámítás, mert ezeknek az egyedeknek embereknek nincs mire büszkének lenni… A netcelebek továbbá azt hiszik, hogy mert van 100 fanjuk meg 2000 ismerősük Májvipen/iwiwen attól ők már világhíresek és érnek valamit. Sajnos (számukra sajnos) ezt hívják EPIC FAILnek. Egy 180 centiméter magas netceleb általában 40 kilógrammot nyom. ez köszönhető speciális táplálkozásuknak és izomernyesztő gyakorlataiknak. Sokan szenvednek a Daily Shiten gyakran emlegetett anus mouthos korban, ami (főleg a meleg példányoknál) HIVet okoz.

Íme egy netceleb amint a helyes dolgot teszi: JUST DO IT

netceleb just do it

Reklámok

Responses

 1. Hát ezt a bejegyzést olvasva az jön le, hogy egy gyengeelméjű zéro tolarencia fan elmebeteg írta…na te is megmondtad én is megmondom a véleményem EZ VAN FOGADD EL!!! (bár ezt a képet inkább nem kommentálom…kb az a véleményem róla, mint rólad…bár kicsit más értelemben)

  Szerk.: Tök jó, hogy látom az email címed veronczykám 😉 nagyon szexi vagy.

 2. köszönöm a bókokat! meghat a kedvességed. Béke veled. Amúgy abszolút toleráns vagyok mert a melegekkel nincs bajom csak a buzikkal (magamutogató, “büszke” melegek) és az emokkal. Amúgy a véleményed leírhatod én nem vagyok netceleb, hogy kitöröljem a kommentet… haha

 3. EPIC WIN!

  Mint már említettem sokszor, ennek zéró köze van a toleranciához, egyedül a jó ízléshez.

 4. Szerintem nem kéne háborogni mert a fent leírtak 90% mindegyik magamutogató gyökérre igaz. A tolerancia meg hát bocs, az hogy mindehol ezeknek az undorító gyökereknek a pofáját kell néznem, mindenhonan ez a szenny ömlik, és legyek toleráns? Kösz nem….

 5. Sjonna: Kösz 😀
  /Simma/: ámen
  Veronczy: Szeresd húlikát, mert ő igazi példakép ahogy óvszerrel pózol


Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kategóriák

%d blogger ezt kedveli: