Szerző: Citrom | 2009/07/06

Partifésziz!

maci szex kilátásbanIgazi kőkemény animal sex van kilátásban. 3 tini és egy oriási faszú barna medve oriási numerát készül lenyomni. Videó is készült, de az nem itt van… (keressétek ti perverz állatok)


ohshitItt van a hírhedt fülszex. Jani már szinte szopkodja Feri fülkagylóját. Kőkemény szexuális játékok vannak itt is előkészületben, és Jani arcán látszik, hogy alig várja, Ferin kevésbé látszik ez, de csak mert a képen nem látszik az alsó része Ferike testének (Hála az égnek).

oppáKarcsi elvesztette egyensúly érzékét az oriási mennyiségű sörtöl amit megivott. Szerencsére előre gondolkozott és a pofazacskójába még vagy 3 liter sört elraktározott ami infúzióként szolgált a későbbiekben. Marcsi tetteti örömét, de a bulin már csak Karcsi péniszét használta hamutartóként.

sugárzik az értelemBea és Robi egyaránt magas IQval rendelkeznek. Ez csak úgy sugárzik róluk. Bár az is lehet, hogy még nem szokták meg a speedet és ezért van Beának ilyen arca ebben a szép pillanatban. (További dolgokat is tudnék írni, de mindenki jobban jár ha nem teszem)

a büdös heterokMi a hiba az utolsó képen? Hát mi más lenne mint az, hogy ez a két ember HETERO SZEXUÁLIS. Undoritó, hogy még van olyan aki az ellenkező nemet szereti. Szerencsére kihaló félben vannak ezek a biológiai hulladékok

(Ui.: Az utolsó kép aláíráshoz bőven használtam íróniát, aki nem fogja fel azt csak sajnálni tudom)


Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kategóriák

%d blogger ezt szereti: